edelstenen.jpg

Omhoog, omlaag, opzij

Het jaar 2018 is begonnen; soms lijkt het al voorjaar terwijl het toch hartje winter is. Is de natuur de weg kwijt? Of is er een andere weg ingeslagen, die van de opwarming met extremere weersomstandigheden? Het lijkt op het laatste, maar zeker weten doen we het niet.

Het begin van een nieuw jaar vind ik altijd een beetje spannend; gaat dit jaar brengen wat ik verwacht? wordt het beter of valt het tegen?

Soms voel ik me dan als een molletje dat even het kopje boven de grond steekt (waar ben ik, is het al lente, waar is mijn eten), opnieuw mijn koers bepaal en verder begin te graven in de richting van mijn keuze (daar wil ik heen, het is bijna lente, daar is mijn eten). Ik kan dan wel weinig zien, ben eigenlijk stekeblind, maar toch is er maar één manier om mijn weg te vinden: ik moet graven, omhoog, omlaag, opzij en af en toe mijn kopje boven de grond uitsteken als het daar de tijd voor is.

Massagepraktijk In2flow gaat in 2018 een paar dingen anders doen. Massages zijn voortaan alleen mogelijk op vrijdag en/of zaterdag. Het maken van een afspraak gaat het snelst via telefoon of Whatsapp, en dat kan wel op elke doordeweekse dag.

 

Get Adobe Flash player