massageolie.jpg

in de praktijk

Een massage bij Massagepraktijk In2flow is heerlijk ontspannend. Daarbij voel ik aan wat jouw lichaam nodig heeft. Ik ga voor het optimale resultaat!

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij. Daarom starten we de eerste keer met een intake. Naar wens gaat de kleding uit of juist niet. We kiezen voor één van de geurende en rustgevende oliën.

Op de tafel lig je onder een warme handdoek. De infraroodlampen boven de tafel geven je extra warmte. Een elektrische deken kan eventueel op de tafel zelf gelegd worden. Bovendien zorg ik extra goed voor je met warme pittenkussentjes als je koude voeten hebt. De massagetafel heeft een hoofdsteun die op jouw wensen kan worden ingesteld.

Speciaal voor vrouwen met grotere borsten zijn er borstuitsparingen in de tafel. De delen van je lichaam die niet gemasseerd worden, worden netjes bedekt.

Tijdens de massage luister ik goed naar wat jij prettig vindt. Wil je veel of weinig druk? Wil je stilte of wil je juist coaching met vragen en antwoorden? Ik doe er alles aan om jou de rijkste massage ervaring te geven!

Wil je dit ook ervaren? Boek dan nu een massage!

Massage-9738-2 640x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get Adobe Flash player