voetmassage.jpg

effecten

De Romeinen, Chinezen, Japanners en Egyptenaren ontdekten de weldadige effecten van massages al eeuwen geleden. Inmiddels zijn er tal van wetenschappelijke studies die het belang van massages onderstrepen.

Allereerst is massage heerlijk om van te genieten. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens: op een liefdevolle en integere manier met respect voor elkaar.

Massage biedt verlichting bij hoofdpijn, te lage bloeddruk, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten. Angsten, agressie en stress vermindert, terwijl je vermogen om contact te maken verbetert. Je wordt je meer bewust van je lichaam en wat het nodig heeft. Energie gaat vrijer stromen. En wanneer je lichaam zich ontspant, krijgen gevoel, herinneringen en creativiteit weer de ruimte. Dat bevordert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

“Ik was supertevreden en happy na de massage van in2flow. En dat zegt wel wat, want ik heb zelf een 4-jarige opleiding shiatsu achter de rug!”  Marieke (therapeut, Arnhem)

Massage werkt preventief. Regelmatig een goede massage krijgen geeft rust in de drukte van alledag, waardoor stress en ziekte minder kans hebben zich te ontwikkelen. En je dus meer en langer kunt genieten van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Maak een afspraak en ervaar het zelf!

 

Get Adobe Flash player